| Yazar |
Konu  |
|
öZeR
Moderatör Yaş:25

Derince
İleti 11424 |
İletim - 27/12/2009 : 12:23:17
|
| giriş sayfası zaten yenilendi.önceden giriş sayfasında bu kadar çok bilgiye erişemiyorduk. |
 |
|
|
ceyhunizbudak
Ceyhun İZBUDAK Yaş:25

KaraMürsel
İleti 2039 |
İletim - 27/12/2009 : 12:49:10
|
| Özercim giriş sayfasının yenılenmesınden kasıt eskisine göre bir düzenleme, bilgilerin eklenmesi değil sanırım arkadaşın dediği. Tamamen farklı bir ana sayfa, daha modern, daha göze hoş gelen bir anasayfayı kast ediyor ? 15 sene önceki anasayfayla aynı neredeyse, ufak tefek makyaj geçirdi sadece. |
 |
|
|
Abdulkerim EREN
Abdulkerim EREN Yaş:18

Türkiye
İleti 1290 |
İletim - 27/12/2009 : 13:37:53
|
| evet daha modern bir ana sayfa istiyoruz |
Abdulkerim EREN tarafından 27/12/2009 13:38:17 tarihinde değiştirildi |
 |
|
|
Salih AYYAR
Salih AYYAR Yaş:17

Körfez
İleti 2353 |
İletim - 17/01/2010 : 21:26:41
|
| Muammer başkanın resminin avatarlar'da olmasını istiyoruz. |
 |
|
|
Övünç YILMAZ
Moderator Yaş:29

IZMIT MRKZ
İleti 4805 |
İletim - 17/01/2010 : 23:23:51
|
Alıntı: Salih AYYAR diyorki:
Muammer başkanın resminin avatarlar'da olmasını istiyoruz.
MCelik3 MCelik4
isimli iki adet avatar yüklendi bilgilerinize... |
 |
|
|
UFUK
Ufuk ÖNYILMAZ Yaş:41

Derince
İleti 2628 |
İletim - 20/01/2010 : 21:17:35
|
Ana sayfada körfezliyiz.net linkinin olduğu yerde hodrimeydan.org linkininde olması gerekir.Biraz üzerinde düşünülmesi gerekir diye düşünüyorum. Saygılarımla,
|
 |
|
|
sercanöztürk
Sercan ÖZTÜRK Yaş:20

Bekirpaşa
İleti 233 |
İletim - 07/02/2010 : 10:30:54
|
| ilk 11 oyunundaki kadroya baksanız iyi olur.. ali çamdalı yok yunus 2 tane var.. birde skor tahmin neden güncellenmiyor.. |
 |
|
|
ermanateş
Erman ATEŞ Yaş:27

IZMIT MRKZ
İleti 244 |
İletim - 10/02/2010 : 14:29:51
|
Önerim,yazdığımız yorumların hepsi yeşil alt fonda olursa çok güzel olucağı yönünde. ve yorumları , kişileri altalta ayırmak için de ince beyaz çizgi kaliteli bir görüntü oluşturacaktır. size inanıyorum şimdiden teşekkür ederim ellerinize sağlık |
 |
|
|
ermanateş
Erman ATEŞ Yaş:27

IZMIT MRKZ
İleti 244 |
İletim - 10/02/2010 : 14:38:43
|
arkadaşlar ,önerim samsunspor maçının ilk yarısı tezahürat,alkış,ıslık,kızmak,haykırmak yok. futbolculara uyarı anlamında 2.yarı düzeyli ve küfürsüz destek eminim ki işe yarıyacaktır. fakat organize etmek mümkün deil sanırım başaramayız gibi gelior taraftar olarak!! fikri olan varsa nasıl yaparıs stadı sessizliğe ? |
 |
|
|
Gökmen AKYILDIZ
Gökmen AKYILDIZ Yaş:25

İleti 3732 |
İletim - 03/03/2010 : 13:12:59
|

bu resmi avatar olarak kullanmamız mümkün müdür ? |
 |
|
|
Övünç YILMAZ

IZMIT MRKZ
İleti 4805 |
İletim - 03/03/2010 : 13:36:54
|
Alıntı: Originally posted by Gökmen AKYILDIZ

bu resmi avatar olarak kullanmamız mümkün müdür ?
sen istersin de olmaz mı Kandıralı... :) cemilsarhos ismiyle avatar kullanımda... |
 |
|
|
Gökmen AKYILDIZ

İleti 3732 |
İletim - 04/03/2010 : 09:22:44
|
Alıntı: Originally posted by Övünç YILMAZ

bu resmi avatar olarak kullanmamız mümkün müdür ?
sen istersin de olmaz mı Kandıralı... :) cemilsarhos ismiyle avatar kullanımda...
sağol. |
 |
|
|
SERKAN TOPRAKOĞLU
Serkan TOPRAKOĞLU Yaş:39

Saraybahçe
İleti 4149 |
İletim - 31/03/2010 : 17:09:02
|
BASIN BÖLÜMÜ ADI ALTINDA YENİ BİR BÖLÜM AÇSANIZ GÜNLÜK KÖŞE YAZILARINI ORADAN TAKİP ETSEK,BÖYLESİ DAHA DERLİ TOPLU OLMAZMI. BAZEN İYİCE GAZETEYE DÖNÜYOR FORUM,KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN ANLATMAK İSTEDİĞİMİ. MESELA İLK AKLIMA GELEN ESKİ SPOR MÜDÜRLERİNDEN RAHMETLİ SEMİH KOÇANA,SEMİH KOÇANA BASIN FORUMU ADI ALTINDA BİR BÖLÜM OLSA,BELKİ İLERİDE DİĞER FORUMLARDA ADI KOCAELİSPORLA ÖZDEŞLEŞMİŞ İNSANLARIN İSMİNİ VERİR VE YAŞATARIZ ANILARINI. |
 |
|
|
Gökmen AKYILDIZ

İleti 3732 |
İletim - 02/04/2010 : 09:26:49
|
Alıntı: Originally posted by SERKAN TOPRAKOĞLU
BASIN BÖLÜMÜ ADI ALTINDA YENİ BİR BÖLÜM AÇSANIZ GÜNLÜK KÖŞE YAZILARINI ORADAN TAKİP ETSEK,BÖYLESİ DAHA DERLİ TOPLU OLMAZMI. BAZEN İYİCE GAZETEYE DÖNÜYOR FORUM,KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN ANLATMAK İSTEDİĞİMİ. MESELA İLK AKLIMA GELEN ESKİ SPOR MÜDÜRLERİNDEN RAHMETLİ SEMİH KOÇANA,SEMİH KOÇANA BASIN FORUMU ADI ALTINDA BİR BÖLÜM OLSA,BELKİ İLERİDE DİĞER FORUMLARDA ADI KOCAELİSPORLA ÖZDEŞLEŞMİŞ İNSANLARIN İSMİNİ VERİR VE YAŞATARIZ ANILARINI.
aynen katılıyorum. köşe yazıları ve haberlerin olduğu ayrı bi bölüm olabilir. hatta her haber için ayrı başlık yerine haberler topiği olabilir, köşe yazıları için başlık daha mantıklı.
bide şu arşiv işini bi ayarlayın gözünüzü seveyim. ben 2 yol önce burda yazdığım yazıyı geri dönüp okuyabilmeyi isterim. kim zamanında ne yazmış eskiden neler olmuş? yazdıklarımız uçup gitmesin. sırf bu arşiv muhabbetine blog yazıyorum ben |
 |
|
|
Övünç YILMAZ

IZMIT MRKZ
İleti 4805 |
İletim - 02/04/2010 : 12:02:10
|
BASIN BÖLÜMÜ ADI ALTINDA YENİ BİR BÖLÜM AÇSANIZ GÜNLÜK KÖŞE YAZILARINI ORADAN TAKİP ETSEK,BÖYLESİ DAHA DERLİ TOPLU OLMAZMI. BAZEN İYİCE GAZETEYE DÖNÜYOR FORUM,KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN ANLATMAK İSTEDİĞİMİ. MESELA İLK AKLIMA GELEN ESKİ SPOR MÜDÜRLERİNDEN RAHMETLİ SEMİH KOÇANA,SEMİH KOÇANA BASIN FORUMU ADI ALTINDA BİR BÖLÜM OLSA,BELKİ İLERİDE DİĞER FORUMLARDA ADI KOCAELİSPORLA ÖZDEŞLEŞMİŞ İNSANLARIN İSMİNİ VERİR VE YAŞATARIZ ANILARINI.
Serkan abi konuyu değerlendireceğim, neler yapabiliriz düşünelim. İş olarak biraz yoğun bir dönemdeyim. En kısa zamanda yenilikleri hayata geçirelim. Katkı için teşekkür ederim. |
 |
|
|
Övünç YILMAZ

IZMIT MRKZ
İleti 4805 |
İletim - 02/04/2010 : 12:03:35
|
aynen katılıyorum. köşe yazıları ve haberlerin olduğu ayrı bi bölüm olabilir. hatta her haber için ayrı başlık yerine haberler topiği olabilir, köşe yazıları için başlık daha mantıklı.
bide şu arşiv işini bi ayarlayın gözünüzü seveyim. ben 2 yol önce burda yazdığım yazıyı geri dönüp okuyabilmeyi isterim. kim zamanında ne yazmış eskiden neler olmuş? yazdıklarımız uçup gitmesin. sırf bu arşiv muhabbetine blog yazıyorum ben
Gökmen düzenli olarak 1 aydan eski konular arşivleniyor, 2 aydan eski konular siliniyor.( Forumun hızlı çalışması ve çökmemesi için) Forum üzerinde değil de ayrı bir database de bu arşivleri toplayabilir miyiz bir araştırayım. en kısa zamanda bu sorunu da çözelim. |
 |
|
|
Gökmen AKYILDIZ

İleti 3732 |
İletim - 02/04/2010 : 14:59:15
|
internet üzerinde bazı forumlarda 3-5 yıllık eski yazılanlar hala kalıyor. onlarda oluyor demek vardıır bi çözümü. tabi teknik imkanlar da önemli illa ki masraflıdır bu şeyler. gönül en iyisi olsun istiyor. (ek olarak halı saha maçları da yalan oldu ) |
Gökmen AKYILDIZ tarafından 02/04/2010 14:59:42 tarihinde değiştirildi |
 |
|
|
mhmt41
Mehmet UZUNOĞLU Yaş:23

Derince
İleti 40 |
İletim - 02/04/2010 : 15:34:55
|
| bu işi yapan kişi olarak forumun ilk önce altyapısı değişmesi lazım php tabanlı cok iyi forumlar var bu forum çok eski ve cok eksikleri var görüntü hoş değil forumda disiplin yok herkezde konu açma hevesi var. |
 |
|
|
Recep Duymaç
Recep DUYMAÇ Yaş:57

Turkey
İleti 6210 |
İletim - 18/04/2010 : 11:21:46
|
| Sayın Site Yönetimi maç neticeleri geçen hafta Rize Karabük maçı tahminlere yansımamış bir hatırlatayım dedim. |
 |
|
|
Mucahid YILMAZ
Mücahid YILMAZ Yaş:20

Acısu
İleti 660 |
İletim - 18/04/2010 : 12:30:56
|
| Ziyaretçi girişi olmasın bence sitenin içini üyeler görebilsin birtek |
 |
|